Waarom een opslagruimte huren?

18-06-2020

Beginnende ondernemers, hobbyisten, klussers, verzamelaars en ga zo maar door. Zij hebben allemaal hetzelfde probleem wanneer ze willen uitbreiden of verhuizen met hun bezigheid namelijk; ruimte tekort! In dit artikel staan een aantal punten waarom het zo handig is om in dat geval een opslagruimte te huren

Administratie

Wanneer jij als beginnende ondernemer snel aan het groeien bent met je bedrijf, zal je veel plek nodig hebben voor het archief van je administratie. Belastingdienst formulieren moeten bijvoorbeeld 7 jaar bewaard blijven. Met een kleine investering kun je al deze documenten veilig archiveren in een opslagruimte.

Veiligheid

Opslagruimtes hebben een goede beveiliging nodig. Opslagunits Ameide heeft een draadloos toegangssysteem en een aparte sleutel voor elke opslagunit. Ook heeft Opslagunits Ameide 24/7 camerabewaking en rook- en CO²melders. Het gebouw is in 2019 volledig vernieuwd en de opslagunits zijn dus indoor en op een moderne manier beveiligd.

Hobbyisten & Verzamelaars

Bijna iedereen heeft wel een hobby en vaak stuiten ze op een gegeven moment op hetzelfde probleem, namelijk gebrek aan ruimte! Van meubelmaker tot autoverzamelaar. Je wilt niet zomaar iets wegdoen uit je collectie wanneer je erachter komt dat je niet genoeg ruimte meer hebt. Daarom is het de beste oplossing om bij een 'uit de hand gelopen hobby' een opslagruimte te huren. 

Opslag voor gereedschap en (bouw)materialen. 

Als zzp'er of klusser heb je veel gereedschap en/of (bouw)materialen. Deze spullen zijn niet goedkoop en het is dus belangrijk dat al jouw gereedschap en (bouw)materialen veilig en droog opgeslagen worden. Wanneer jij je spullen in een bus of in je eigen garage bewaart is de kans op schade en/of diefstal een stuk groter dan wanneer je je spullen veilig opslaat in een opslagruimte.  

Huurvoordelen

Met een opslagunit kun je relatief op korte termijn huren. Bij Opslagunits Ameide is de minimale huurtermijn 1 jaar. Bij bedrijfsunits is over het algemeen de minimale huurtermijn 5 jaar. Dus ook wanneer je een tijdelijke oplossing zoekt is een opslagunit erg interessant. 

Bent u op zoek naar ruimte?

Bent u geïnteresseerd geraakt in opslagruimte? U kunt altijd contact met ons opnemen via de mail, telefoon en onze social media kanalen. Opslagunits Ameide helpt u graag verder!